Betalen van bestelling | De vrolijke pootjes
Graveren rvs hondenpenningen of graveren rvs kattenpenningen!
MenuWinkelmand online webwinkel
Tevreden klantenVoorbeelden graveren hondenpenningenSale snuffelhoek
Betaalbare hondenpenning rvs graveren of kattenpenning rvs graveren
Veilig betalen
Wij hebben acht betaalmogelijk waarop u bij ons veilig via onze betaalprovider mollie kunt betalen. Voor alle aangeboden betaalmogelijkheden berekenen wij geen betaalkosten.

iDEAL
U hebt toegang tot iDEAL als u gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank. Dit is een gemakkelijke manier van betalen op internet in Nederland. Na het afronden van deze betaling kunnen wij snel aan de slag met uw bestelling.

MasterCard en Visa Card met Pincode
Bij ons zijn creditcards zoals bijvoorbeeld MasterCard en Visa met 3D secure (pincode) meer dan welkom. Zodra we uw creditcardgegevens gecontroleerd hebben, gaan wij snel aan de slag met uw bestelling.

Overschrijvingskaart
Het is ook mogelijk het openstaande bedrag aan ons over te maken via een overschrijvingskaart. Wij gaan dan aan de slag met uw bestelling, zodra wij uw betaling hebben ontvangen op onze rekening.

Bancontact
Bancontact is een makkelijke betaalmethode die door veel Belgische klanten wordt gebruikt. Na het afronden van uw Bancontact betaling kunnen wij snel aan de slag met uw bestelling.

KBC/CBC-betaalknop
KBC/CBC-betaalknop is een makkelijke betaalmethode die door veel Belgische klanten wordt gebruikt. Na het afronden van uw KBC/CBC betaling kunnen wij snel aan de slag met uw bestelling.

SOFORT
SOFORT is een makkelijke betaalmethode die in 8 europese landen wordt gebruikt. Deze betaalmethode wordt gebruikt in de landen Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Polen, Italie, Spanje, Belgie en Nederland. Na het afronden van uw Sofort betaling kunnen wij snel aan de slag met uw bestelling.

Belfius
Belfius is de gemakkelijke betaalmethode van een van de grootste banken in Belgie. Na het afronden van uw Belfius betaling kunnen wij snel aan de slag met uw bestelling.


Veilig Winkelen
U kunt op onze website veilig winkelen. Wij maken gebruik van een SSL protocol met een hoge encryptie beveiliging. Dit doen wij omdat wij het belangrijk vinden dat u bij ons veilig kunt winkelen. De meeste websites hebben een SSL protocol met lagere encryptie beveiliging. U kunt het makkelijk zien aan "Veilig | https://" in de adresbalk van uw browser dat het SSL protocol wordt gebruikt.


Bestel uw penning. Betaalbare rvs hondenpenning graveren of kattenpenning rvs graveren!
BezorgenBetalenPlakinstructie
PrivacyContactVoorwaarden
Links
Graveren rvs RedDingo hondenpenningen of rvs RedDingo kattenpenningen en vinylstickers!